2011-01-29

Alegeri - Am votat la Turda - si ma intreb ...

2024 - 43Google  - A.M.C


2020.
ALEGERI PARLAMENTARE:

Publicat pe Google14, Facebook. A.M.C.

album pe 14Google
 
2020.10.30
  - Slogan USR, ce jigneste natiunea , comentariu de pe Facebook








2020.12.06
- Rezultatul alegerilor - revista capital 

Rezultatul alegerilor - harta interactiva stirileprotv.ro







ALEGERI LOCALE
Publicat pe Google14, Facebook. A.M.C.
 Lista alegatorilor - actualitateadearies.ro 
Rezultatul alegerilor din 27.sept. 2020 - Facebook Matei Cristian 
Noul Consiliu Local - turdainfo.ro, Facebook, Gelu Florea 

album pe 14Google

- Strategia de asfaltare cu bani europeni - Facebook, Matei Cristian, 2020

- Echipa PNL - Facebook, M.C. 







In imprejurari diferite opiiniile fiecaruia pot sa se schimbe indiferent de natura lor, politica, lainca sau religioasa Este ceea ce da personalitate fiecaruia pe parcursul evolutiei lui.. Unii o numesc "traseism" Chiar asa numit. el exista si este un lucru firesc. Nimeni nu s-a nascut cu patalamaua pe frunte..ca fiind...una sau alta... Piata Republicii - 2020.09.01  - A.M.C

Eu! - "Valoarea, calitatile pe care eventual le aveti scad proportional cu defectele pe care le sugerati ca le-ar avea adversarul... Arata ce stii, sau ce poti sa faci "Tu".."  - A.M.C

Prin Noi Înșine!
Numele acestei doctrine provine de la articolul manifest „Prin noi înșine!”, publicat la 3/16 mai 1905 de către Vintilă I.C. Brătianu în ziarul Voința Națională. - sursa info Wikipedia 

- "Astia.." Intodeauna imaginile si gandurile sunt diferite de la om la om, pentru ca suntem diferiti. Esential este sa ne respectam. Ma gandesc la un cuvant care ma pune pe ganduri, "Astia" .. "Astia fiind cine? cei care au castigat sau cei care au pierdut alegerile? Acei "Astia" poate sa includa in marele lor numar de persoane, prieteni cunostinte neamuri.. valori ... A.M.C
- USR, Discreditare biserica ortodoxa , vezi informatii

2012.12.09
Ma intreb cum pot sa ma asigur ca ceea ce se hotaraste in Consiliul Local ca e necesar sa contribui la buna functionare a urbei noastre,  este folosit in mod util si nu se  risipeste ? Exista cineva  care  sa verifice acest lucru ?
Atunci cand consilierii aproba o investitie se asigura ca aceasta va fi si finalizata?

Cum ar fi cazul Parcului Teilor amenajat peste fundatia unei sali de gimnastica.. Acea fundatie a costat niste bani, care s-au ingropat pur si simplu.

Cand se vinde o locatie intereseaza pe cineva mai departe ce se va intampla ?
Ex: Zona strazii Teclu, ajunsa sa fie subiect de TV chiar si in strainatate. Cand s-a vandut strainilor Uzinele Chimice si-a imaginat cineva ce va insemna pentru Turda imaginea acelei zone devenita ca dupa bombardament?

Cand s-a facut trotuarul in Piata Republicii si nu numai, nu s-a gandit nimeni la  perspectiva ? S-a facut trotuarul dupa care s-a desfacut si refacut intreaga piata dupa un proiect nu stiu daca cel mai fericit.

Cand s-a dat foc la vegetatia de pe malul Ariesului s-a gandit cineva ca si altii vor face la fel ?

A durut pe cineva sufletul atunci cand a taiat copaci sanatosi din Parcul Tineretului ? Sunt ani multi necesari ca sa creasca  altii in loc.

Piata din Cartierul I Oprisani este transformata in zona industriala, nici un stiu ce este acolo (cica statie de epurare..) dar simt ca un cadreaza cu un centru urbanistic in care s-ar fi pretat flori sau orice altceva .

Daca s-au facut inscriptii pe cladiri de ce "s-au cenzurat" informatiile? Daca scoala de pe str. B.P. Hasdeu actualmente se numeste scoala Josica Miclos consider ca ar fi fost normal sa se spuna ca anterior a fost scoala “Teodor Murasanu” asa cum s-a procedat si la restul inscriptiilor in care s-a adaugat denumirile anterioare.
Chiar nu inteleg de ce a fost schimbat profilul acestei scoli cu traditie romaneasca

Nu am inteles nici acum, de ce s-au facut aceste inscriptii  trilingv..legea  face referire la un procent de minimum 20 %  a minoritatilor (cifra ne atinsa in localitate) pentru ca inscriptiile sa fie editate in alta limba decat cea nationala.


Sunt cateva exemple mari care mereu m-au pus pe ganduri de felul responsabil in care au fost folositi banii mei multi sau putini…

Dar cel mai mult m-a durut cand in anul de "foarte mare criza economica",  in care guvernul intentiona sa taie din pensii, venitul persoanelor  neajutoarate, bunici, bolnavi,   orasul meu era luminat festiv in continuare, in continuare ne bucuram de privelistea fantanilor arteziene care functionau si in perioada de ‘Mare criza... ‘ parca sfidandu-ma pe mine cel caruia urma sa i se reduca din calitatea existentei.

 - Google6 - 2011.02.13

Poate eu gresesc cu exemplele de mai sus.... Dar scriu toate acestea in ideea de a sensibiliza atentia celor pe care i-am ales in trecut si in prezent. Nu vindeti, nu investiti, nu taiati, nu dati foc pana nu ganditi de zece ori la ceea ce faceti.
Nu va bateti joc de neamul vostru, unii au murit pentru el..

 Alegeri 
De pe net:
Deputatul Mircea Eremie catre primarul Tudor Stefanie - Ziarul 21 din 11-17 - februarie 2013
De pe facebook - Lectie de management 
Urarea lui Horatiu Malaele: - Youtube  - 2012
Comentariu  lui Constantin Beleanu, din randul primilor liberali turdeni de dupa revolutie - Facebook  I.L.T  - Ca raspuns unul din liberalii de funte  este Emil Boc.  Alegerile au fost castigate de liberali.  Comentatorul si-a primit prin fapte raspunsul la intrebare..25.aug.2020

- Cea mai jalnica acuzatie ce a fost adusa actualei guvernari - alunecarile de teren de la Durgau Facebook  Ani Luca  


Publicat pe  Facebook I.L.T  1, A.M.C.  
Vezi Ganduri

Evenimente - linkuri
Imagini - linkuri
Istorie - linkuri













Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu